Rollerdrome

Private Division, Roll7

2022-08-16PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, PlayStation 5

SkjutspelSportÄventyrIndie

Het
8
Baserat på 6 svenska recensioner

Rollerdrome Recensioner

Senses
henric brandt
9 / 10

Rollerdrome är ett helt nytt gladiatorspel där du åker rullskridskor och skjuter på blodtörstiga fiender, som vill slita dig i stycken. Grafiken är galet snygg och banorna är utmanande. Bland allt blod och våld finns det även en intressant story som utvecklas under spelets gång.

Läs hela recensionen
Gamereactor
olof westerberg
8 / 10

Olof har dragit på sig sparkdräkten, snörat på sig rullskridskorna och kämpat för att leverera underhållning på liv och död...

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy
4 / 5

Rollerdrome blandar ingredienser från spel som Tony Hawk’s Pro Skater och Max Payne där undertecknad har snörat på sig rullskridskorna och kämpat för poängen i rena dödsmatcher. Trots att Rol…

Läs hela recensionen
Player 1
douglas lindberg
7 / 10

Året är 2030. I en alternativ verklighet har megaföretaget IRF tagit över världens mest populära sport och planerar att använda det för att distrahera massorna från den olagliga verksamheten de utför genom att göra idrotten mer populär, mer engagerande och, i förlängningen, mer dödlig. Du iklär dig rollen som Kara Hassan, en snärtig kvinna klädd i sparkdräkt och motorcykelhjälm, som följer i fotspåren av hennes stora idol, Morgan Fray. Men kort in i tävlingen inser hon att någonting inte står rätt till utan målet blir, utöver att vinna turneringen, att samtidigt undersöka den stora komplotten bakom scenljusets glans. Välkommen till framtidens dystopiska brant.

Läs hela recensionen
Loading
oscar westerholm

För några år sedan var rollerderby en av världens trendigaste sporter. Upplägget är simpelt, men de taktiska möjligheterna är nästintill obegränsade: två lag, bestående av fjorton spelare vardera, skejtar innanför en oval rink där de, med hjälp av list och, inte minst, fysisk styrka, ska försöka tränga igenom varandras led. Rollerdrome är som en dystopisk och ultravåldsam avknoppning till den populära sporten, fast med vissa rätt avgörande skillnader: det är inte en symmetrisk tävling – en spelare ställs mot ett hundratal motståndare – och istället för tacklingar beväpnar spelarna sig med batonger, pistoler, kulsprutor och raketgevär.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

Rollerdrome är verkligen underhållning på hög nivå. Att blanda skatingspel med skjutande är kul i sig. Framförallt när de elementen är så pass välgjorda som de är här. Charmig grafik och en riktigt bra ljudbild bidrar verkligen till detta, men det faktum att man har valt att väva in ett berättande i det hela gör att spelet verkligen utmärker sig från mängden. Det är frustrerande i stort sett hela tiden, men det har en förmåga att tända kämparglöden i spelaren och det är bara att kapitulera. Jag ser mig själv fortsätta spela Rollerdrome ett bra tag framöver.

Läs hela recensionen

Rollerdrome Trailers

Rollerdrome Skärmbilder