Saints Row

Deep Silver Volition, Deep Silver

2022-08-23PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

SkjutspelÄventyr

Ljummen
6.8
Baserat på 12 svenska recensioner

Saints Row Recensioner

PSbloggen
johan lindros
8 / 10

När Grand Theft Auto-serien tog steget från 2D till 3D under PlayStation 2-eran öppnades portarna på allvar för de öppna spelvärldarna. Det startade även en kapplöpning från andra utvecklare att fö…

Läs hela recensionen
Gamereactor
marie liljegren
7 / 10

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

Läs hela recensionen
Player 1
douglas lindberg
7 / 10

Välkommen till Santo Ileso, din fiktiva lekplats i den amerikanska västern. Här regerar de som tänjer på samhällets lagar och håvar in pengarna som lämnas därefter. Du är The Boss och med hjälp av dina vänner försöker ni hitta er plats i denna saliga röra av explosioner, kaos och brottslighet. Saints Row har startat om på ny kula och även om mycket har förändrats så är det enkelt att känna igen sig. Bordet är uppdukat för en vild färd.

Läs hela recensionen
FZ
johan lorentzon
3 / 5

GTA:s spretiga kusin söker sina rötter.

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

Saints Row är tillbaka i en ny skrud, med en hel omstart på serien och vi går tillbaka till vad som var. Här får vi ett brokigt gäng av vänner från olika delar av staden som vill göra något eget och vi får starten på vad som kommer blir Saints Row. Berättelsen är riktigt bra, karaktärerna håller och man ser varför de tillsammans är starka. Spelet levererar vad jag trodde man skulle få och The Saints är nu tillbaka! Spelet är helt klart ett bra köp!

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
7 / 10

Femte delen i den populära Saints Row-serien blev en reboot och vi börjar om lite från början i ett ganska blandat spel. Humorn blir ibland ansträngd och kontrollerna är bitvis katastrof, men spelet är ju så vansinnigt snyggt och underhållande.

Läs hela recensionen
Hype
gunner
7 / 10

Om man tycker att Grand Theft Auto-spelen är för tama, då har alltid Saints Row varit svaret på det man letar efter – tills nu.

Läs hela recensionen
Varvat
nakadai sundström
7 / 10

Det beror förmodligen på min ringa erfarenhet av serien, men när jag såg att Saints Row skulle släppas kände jag mig en smula förvirrad. Inget suffix i form av "The Fifth" eller den förväntade romerska siffran - bara "Saints Row". Det beror på att detta är en reboot av serien, så istället för nummer sex får vi en reiteration istället. Och jag är en sucker för origin stories.

Läs hela recensionen
MovieZine
jonathan enochsson
3 / 5

”Saints Row” matchar den våldsamma humorn i ”Deadpool”-filmerna med explosiviteten i ”Just Cause”-spelen. Resultatet är fartfyllt, men enformigt.

Läs hela recensionen
M3
p-a knutsson
3 / 5

Grand Theft Autos bångstyriga kusin gör comeback. Denna gång som en reboot, utan utomjordingar och superhjältekrafter. Nedtonat och seriöst alltså? Långt ifrån!

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy

Efter nio år får vi äntligen ett nytt Saints Row-spel och trots att Voilition har valt att tona ned ‘open world’-upplevelsen, slopat utomjordingar och superhjältekrafter, så fortsätter …

Läs hela recensionen
Loading
jimmy seppälä

Det finns egentligen ingen bättre tid för rebooten av Saints Row att komma ut i än nu. Det är egentligen ingen som har försökt sig på att skapa en “lagbrytarsimulator” i en storstad sedan Rockstars Grand Theft Auto V kom ut, och närmast har alltid Volition stått med de tidigare spelen i Saints Row-serien, men även där har det gått flera år sedan vi lämnade The Saints och deras kriminella imperium. Det är dock tyvärr som om tiden har stått still, för rebooten av Saints Row känns väldigt mycket som ett spel från 2011.

Läs hela recensionen

Saints Row Trailers

Saints Row Skärmbilder