Scott Pilgrim vs. the World: The Game - Complete Edition

Limited Run Games, Ubisoft Montreal, Ubisoft Chengdu

2021-01-14PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Amazon Fire TV, Google Stadia

FightingHack and slash/Beat 'em upÄventyr

Het
7
Baserat på 5 svenska recensioner

Scott Pilgrim vs. the World: The Game - Complete Edition Recensioner

Spelkväll
4 / 5

Ett underbart beat ’em up med fantastisk musik och mumsig grafik.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jonny lindmark
7 / 10

Scott Pilgrim vs the World – The Game har fyllt tio år, och detta firas med ett nysläpp till dagens konsoler. Spelet har troligtvis en hel del insatta fans vid det här laget, men för den oins…

Läs hela recensionen
Gamereactor
olof westerberg
7 / 10

Olof har kavlat upp ärmarna och gett sig i kast med att besegra sju expojkvänner. Läs om hur det har gått...

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
6 / 10

Året är 2010 och filmen Scott Pilgrim vs. The World är påväg upp på biografer världen över. Filmen, som var sprängfylld med referenser till videospelens värld, var baserad på den charmiga pocketserien Scott Pilgrim, som också den var fullproppad med arkadiga referenser. Därför kändes det otroligt naturligt när dessa spelbetonade historier också skulle få sig ett tillhörande interaktivt äventyr. Spelet släpptes i direkt anslutning till filmen och fick det mindre experimentella namnet Scott Pilgrim vs. The World: The Game. Ganska snabbt lyckades titeln skaffa sig en trogen skara fans, men bara några år senare försvann äventyret från de digitala butikerna. Anledningen troddes vara utgångna rättigheter, och de flesta trodde att Scott Pilgrims arkad-äventyr var över.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

Spelet är inte dåligt utan bjuder faktiskt på bra kontroll, underhållande bossfighter, bra musik och mysig grafik. Tyvärr så är spelet fruktansvärt otillmötesgående när det kommer till bombardemang av fiender och på tok för långa banor. Att dessutom gång på gång tvinga spelaren att spela om stora sjok är någonting som tar glädjen ur det hela också, även om det är långt ifrån ett nytt grepp. Är man en retro vurmare och dessutom är ett fan av serietidningen eller filmen kan spana in spelet. Resten gör bäst att se åt något annat håll är jag rädd.

Läs hela recensionen

Scott Pilgrim vs. the World: The Game - Complete Edition Trailers

Scott Pilgrim vs. the World: The Game - Complete Edition Skärmbilder