Sifu

Sloclap, Kepler Interactive

2022-02-08PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Hack and slash/Beat 'em upIndie

Ljummen
6.6
Baserat på 7 svenska recensioner

Sifu Recensioner

Player 1
robin molin
8 / 10

Kampsportsspel har existerat sedan TV-spel som medium fortfarande hade stödhjul på sin cykel och behöver inte introduceras på nytt. En veteran-genre som varit med på spelplanen sedan det mytomspunna 80-talet behöver då konstant uppdateras för att hålla sig fräsch. In på scenen knatar Sifu. Med blixtsnabba knytnävar samt en unik twist på genren kommer Sifu med avsikt att verkligen bidra med en uppfriskande och duktigt bestraffande upplevelse. Vare sig det gäller att dela ut slag eller i många fall blockera dem med ansiktet är Sifu ett spel som inte låter sig klubbas ner på marken.

Läs hela recensionen
Gamereactor
ben lyons
7 / 10

Vi har tillbringat en hel del tid med att slå och sparka oss igenom Sloclaps kung fu-hämndsaga...

Läs hela recensionen
FZ
mike stranéus
3 / 5

Föräldrar till pojke mördas. Pojke blir vuxen, söker hämnd. Kung fu-kickar underhuggare i jakt på de ansvariga. Ditt tålamod ställs på hårda prov.

Läs hela recensionen
Loading
oscar westerholm

När jag når fram till slutbossen i Sloclaps beat 'em up Sifu behöver jag rullator. Hjässan, som en gång pryddes av en stilig, stram man bun, är gråsprängd och yvigt kammad, skägget långt och spräckligt av vitt. Blicken - visserligen mer hämndlysten än någonsin tidigare - kikar fram bakom två jättelika geriatriska mördarsniglar till ögonbryn. Hälsan är vacklande, kroppen klen efter att ha tagit emot tusentals slag och sparkar. Men nävar och fötter har, efter att ha utdelat minst lika många slag och sparkar, härdats till livsfarliga marmorblock.

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy

Sifu är som en fantastisk blandning mellan DarkSouls, Returnal och klassisk beat em’ up. Det hela handlar om en berättelse om hämnd, där protagonisten ger sig ut för att slå ihjäl sin faders …

Läs hela recensionen
Nördliv
joel svahn

En fantastisk tredjepersonsfighter till ett riktigt bra pris. Med tighta kontroller och snygga animationer kommer man riktigt långt. Väldigt svårt, men ärligt talat hade jag inte velat ha det på något annat vis. För mig en solklar plats som GOTY kandidat.

Läs hela recensionen
Spel Hubben
mr x
5.5 / 10

Det finns en tydlig kärlek till gammaldags kung fu-actionfilmer som strömmar genom Sifus ådror. Det är en sorts hyllning till dessa filmstilar, och du kan känna tillbedjan som utvecklaren Sloclap har för genren.

Läs hela recensionen

Sifu Trailers

Sifu Skärmbilder