Smoke and Sacrifice

Curve Digital, Solar Sail Games

2018-05-31PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

RollspelÄventyrIndie

Het
7
Baserat på 3 svenska recensioner

Smoke and Sacrifice Recensioner

Player 1
david petersson
7 / 10

Smoke and Sacrifice är ett överlevnadsspel från indiestudion Solar Sail Games som främst fått uppmärksamhet tack vare sin vackra handritade grafik. Just den genren har sedan ett antal år varit väldigt populär och dragit in stora pengar, men jag har personligen inte riktigt fastnat för något av dem. Undantaget har varit ”Don´t Starve” där den sköna tecknade stilen kombinerat med ett schysst system för att tillverka saker fick mig att kapitulera. Sedan dess har jag längtat efter att få bli ”överlevnads-kär” igen, men efterhand som tiden gått och inget lyckats ersätta min första kärlek i genren, har jag börjat förlora hoppet.

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

Smoke and Sacrifice är en utveckling på konceptet som Don´t Starve körde på. Visuellt snyggt och spännande design på spelet med en moders resa i jakten på hennes son. Tyvärr så blir det lite långrandigt med att springa omkring och göra samma sak om och om igen för att hålla sig vid liv och ha saker så man kan ta sig vidare. Men är du en stor fan av Don´t Starve så är detta verkligen spelet för dig!

Läs hela recensionen
PSbloggen
jerry olsson
7 / 10

En moders villkorslösa kärlek till hennes barn brukar väcka ett inre mod, för att sedan ta sig an ondskans hejdukar enbart för sin avkommas säkerhet. Detta kurage har visats hos flera kvinnor i fil…

Läs hela recensionen

Smoke and Sacrifice Trailers

Smoke and Sacrifice Skärmbilder