Sonic Forces

Sega Europe, SEGA of America, SEGA of Japan, Sonic Team, Sega

2017-11-07PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

PlattformStrategiÄventyr

Iskall
4
Baserat på 6 svenska recensioner

Sonic Forces Recensioner

Player 1
david petersson
6 / 10

Sonic har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, åtminstone ända sedan den där dagen för drygt 20 år sedan när jag med darrande fingrar öppnade fodralet till Sonic The Hedgehog och fick uppleva plattformsspelande på ett helt nytt sätt. För här var allt vad feta långsamma rörmokare hette utbyta mot en cool och supersnabb igelkott med massor av attityd. Det tog inte många veckor innan Mario för första och sista gången blev hotad som den okrönte konungen av plattformsspel och Sonic i sin tur blev snabbt synonymt med SEGA som varumärke.

Läs hela recensionen
FZ
marcus grönskog
2 / 5

Sonic Team ger oss ett äventyr i rasande fart, som du snart blir rasande på.

Läs hela recensionen
PlayZine
tommy
2 / 5

Sonic Mania är ett av årets allra bästa spel, och det satte återigen den blåa igelkotten på kartan. Detta satte också ännu högre press på Sonic Forces, där Sega blandar en två- och tredimensionell …

Läs hela recensionen
Gamereactor
3 / 10

Ja! Vi förstår nu varför Sega valde att skicka ut recensionskopiorna i stort sett samtidigt som spelet släpptes i butik...

Läs hela recensionen
GameElite
linda ernofsson
3 / 10

I Sonic Forces har Sonic Team försökt utveckla ett klassiskt Sonic-spel i modern tappning. Hur väl har de lyckats med det?

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Sonic Forces vinner inga priser, men med möjligheten att skapa en egen karaktär i Sonic-universumet kan det vara värt att snegla på spelet. Men dess träiga story, stela spelmekanik och dyra pris kan kosta spelare. Men hittar du det i reabacken (för Nintendo Switch) så kan det vara värt att titta på.

Läs hela recensionen

Sonic Forces Trailers

Sonic Forces Skärmbilder