Star Wars: Squadrons

Electronic Arts, Motive Studios

2020-10-02PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Windows Mixed Reality, SteamVR, PlayStation VR, Oculus Rift

Simulation

Het
7.3
Baserat på 8 svenska recensioner

Star Wars: Squadrons Recensioner

Varvat
daniel onemark
8 / 10

Star Wars Squadrons får mig att titta på VR-headset med samma ögon som jag såg Nintendo 64 och det första Rogue Squadron-spelet som barn med. Det är i och för sig ett förbaskat häftigt spel även utan.

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
8 / 10

Upplev hur det är att vara en rymdstridspilot på både den mörka och ljusa sidan i EAs extremt välgjorda Star Wars-universum.

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
7.8 / 10

Star Wars: Squadrons är spelet som många fans har väntat på, synd bara att vi inte fick mer än så. Känns som att det fanns betydligt större mål för spelet men i slutändan valde man att banta ner alldeles för mycket, ge oss fler spellägen till multiplayer och mer story till kampanjen så blir alla nöjda.

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
7 / 10

Att skapa ett spel baserat på en välkänd licens kan både vara en hjälpsam språngbräda och ett utmanande farthinder. Spelet kommer omgående få en kräsen men entusiastisk spelarbas endast baserat på världen och karaktärerna de älskar. Samtidigt krävs det extra mycket arbete för att locka in spelare som inte tilltalas av världen i fråga. Detta är ett dilemma som tacklas i Star Wars: Squadrons. För oss som älskar rymdoperans färgsprakande värld bjuder spelet på en många gånger bländande upplevelse, och även om de som inte dras till Star Wars-världen kommer hitta mindre att gilla bjuder spelet likväl på en hel del spelmekaniska godbitar.

Läs hela recensionen
PSbloggen
martin svennberg
7 / 10

Möjligheten att sätta sig i cockpiten på en X-vinge eller en Tie Fighter och drämma till motståndet hårt, är en känsla som många Star Wars-entusiaster älskar. Det är en upplevelse vi fick redan 199…

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

Star Wars Squadrons må ha tillkortakommanden, men trots det så är det ändå en fröjd för alla simulator- och Star Wars entusiaster där ute – och tillhör du denna specifika grupp, så är spelets nätta prissumma alldeles överkomlig, och rentav ett bra köp! Oss andra, kanske snarare väntar in Jedi Fallen Order 2…

Läs hela recensionen
Gamereactor
7 / 10

Vi har upplevt George Lucas episka rymdsaga bakom spakarna i både en Tie Fighter och X-Wing...

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf
3 / 5

Ett skapligt spännande rymdäventyr från både rebellernas och rymdimperiets perspektiv.

Läs hela recensionen

Star Wars: Squadrons Trailers

Star Wars: Squadrons Skärmbilder