Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Nintendo, Nintendo EAD Tokyo Software Development Group No.1

2021-02-12Nintendo Switch

PlattformÄventyr

Het
7.8
Baserat på 7 svenska recensioner

Super Mario 3D World + Bowser's Fury Recensioner

Senses
christian magdu
9 / 10

Nintendo ger oss inte bara en Swich-remake av ett klassiskt Mario-äventyr - de ger oss även en mycket trevlig bonus i form av ett extraspel!

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
4 / 5

Co-op-magiska Super Mario 3D World är tillbaka + kreativ, öppensinnad expansion.

Läs hela recensionen
Spelkväll
4 / 5

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury innehåller färg, lycka och den där säregna Nintendo-magin. Missa inte detta om du äger en Switch!

Läs hela recensionen
GameElite
mats ernofsson
8 / 10

Två spel i ett. Wii U-spelet Super Mario 3D World dammas av och får sällskap av det nya spelet Bowser’s Fury.

Läs hela recensionen
Varvat
hampus lybeck
6 / 10

Jodå govänner, Nintendo har prånglat ut ytterligare en välgjord och välsmord kassett med vår favorit bland stereotypa knubbiga rörmokare med postadress Brooklyn (så var det förr iallafall, kanske är det retconnat nuförtiden, som det heter). Eder tillgivne har gjort sitt bästa för att delge världen sin lärda åsikt, men i rådande pandemitider har det visat sig att tid till att spela och skriva emellanåt är en bristvara, vilket föranleder att denna recension inte publiceras förrän en månad efter release. Så kan det gå.

Läs hela recensionen
Nördliv
jesper gustavsson

Super Mario 3D World är precis lika bra som jag minns det från Wii U, men några små justeringar har gjorts på karaktärernas hastighet och ett välintegrerat fotoläge och Bowser’s Fury är ett unikt äventyr som fungerar lite som en indikation på vart Mario är på väg i framtiden. Det enda jag kommer på som kan hanteras bättre är onlineläget, men det beror mer på spelets servrar än spelet i sig. Från mig får det här spelet utan tvekan:

Läs hela recensionen
Gamereactor
jonas mäki
8 / 10

Marios 35-årsfirande avrundas med en återutgivning av hans kanske mest underskattade spel någonsin, Super Mario 3D World från Wii U...

Läs hela recensionen

Super Mario 3D World + Bowser's Fury Trailers

Super Mario 3D World + Bowser's Fury Skärmbilder