The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Bandai Namco Entertainment, Supermassive Games

2021-10-22PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Äventyr

Ljummen
6.8
Baserat på 6 svenska recensioner

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Recensioner

PSbloggen
jonny lindmark
9 / 10

Det är få spel på senare år som har fått mitt hjärta att bulta på samma sätt som Super Massive Games olika alster. Det slasher-aktiga Until Dawn (9/10) var startskottet för en blodig och skrämmande…

Läs hela recensionen
Spelkväll
4 / 5

House of Ashes är den bästa delen hittills i The Dark Pictures Anthology tack vare den intressanta storyn, spännande actionsekvenser och välskrivna karaktärer.

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
3 / 5

Första intrycket är en bilkrasch, men i mörkret hittar House of Ashes till sist sitt ljus.

Läs hela recensionen
Player 1
tobias klein

När det kommer till skräckspel krävs det ganska mycket för att jag ska vara intresserad. Jag gillar inte direkt jumpscares då jag tycker att det är ett billigt sätt att skrämma en spelare. Jag tycker att suspens och konflikter mellan karaktärer är mycket mer intressant, vilket var det som drog mig till The Dark Pictures: House of Ashes till att börja med.

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

The Dark Pictures Anthology House of Ashes är ett spel som utvecklar och går lite framåt. Förbättrad kameraöverblick av världen och tydligare funktioner i spelet gör att frustration över QTE inte kommer bli lika mycket. Spelet målar upp ett krigshärjat Irak och vi får ta del av soldater från båda sidorna, kan de överkomma sina initiala instinkter eller faktiskt samarbeta för deras överlevnad. Spelet har sina skavanker här och var, men överlag så övervinner vad spelet levererar dem. Spelet är precis som dess två föregångare ett bra köp, greppa en kompis och spela lite nu.

Läs hela recensionen
MovieZine
alexander kardelo
2 / 5

I det tredje ”The Dark Pictures”-spelet släpps vi ned i monstertäta grottor. Låter både klaustrofobiskt och läbbigt, men det blir snabbt frustrerande tråkigt i mörkret.

Läs hela recensionen

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Trailers

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Skärmbilder