The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Supermassive Games, Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Entertainment America, Bandai Namco Entertainment Europe

2020-10-30PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One

Äventyr

Het
8
Baserat på 3 svenska recensioner

The Dark Pictures Anthology: Little Hope Recensioner

PSbloggen
kristoffer nyrén
8 / 10

Att kunna ladda om senaste kontrollpunkten efter att ha förlorat i ett spel är för det mesta ett välkommet inslag. I skräckspel förtar det däremot lite av spänningen; att bli jagad av en demon blir…

Läs hela recensionen
Nördliv
jesper gustavsson

The Dark Pictures Anthology: Little Hope är den senaste delen i den populära skräckantologin. Vi följer ett par collegestudenter som hamnar i en öde by där det ryktas om häxkonst och andra hemskheter. Spelet har en intressant berättelse med en hel del skräckmoment, så många att man snabbt blir immun. Denna immunitet amplifieras av den ytterst mörka färgskalan spelet har. Trots det är det ett bra spel där valen du tar känns meningsfulla, vilket tillsammans med spelets längd gör att det får högt omspelningsvärde. Att spelet har ett riktigt bra soundtrack och välintegrerade ljudeffekter hjälper ju förstås lite. Ett bra köp för dig som gillar spel med bra story och meningsfulla val!

Läs hela recensionen
MovieZine
moviezine

Samla kompisarna, bunkra upp med snacks och förbered er på en skräckfylld natt i byn "Little Hope". Den andra delen i The Dark Pictures skräckantologi är äntligen här.

Läs hela recensionen

The Dark Pictures Anthology: Little Hope Trailers

The Dark Pictures Anthology: Little Hope Skärmbilder