The Gunk

Thunderful Publishing, Image & Form

2021-12-16PC (Microsoft Windows), Xbox One, Xbox Series X|S

PlattformÄventyr

Ljummen
6.5
Baserat på 6 svenska recensioner

The Gunk Recensioner

Senses
henric brandt
9 / 10

The Gunk är på många sätt ganska klassisk i sin spelmekanik, men storyn, världen och utformingen av spelet leder snabbt till att det blir svårt att lägga ifrån sig!

Läs hela recensionen
Gamereactor
jonas mäki
7 / 10

Göteborgsbaserade Image & Form är tillbaka med ett nytt äventyr, som låter oss dammsuga svart sörja och utforska en svunnen civilisation...

Läs hela recensionen
Player 1
conny andersson
6 / 10

Att få utforska okända platser har varit en grundsten i spel sedan urminnes tider. När det outforskade ligger framför oss framkallas en känsla av att vilja ta del av mysteriet och det är precis den som gör att jag tar de första stegen i The Gunk med stor nyfikenhet.

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
2 / 5

Steamworld-studion byter pixlar mot polygoner. Resultatet är platt.

Läs hela recensionen
Loading
aleksandar buntic

I The Gunk följer vi Rani och Becks som lever ett plundrarliv där de utforskar planet efter planet i hopp om att hitta något av värde att tjäna pengar på. De lever fattigt, men drömmer stort. Drömmar om ett nytt och säkrare liv tillsammans.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

The Gunk ger en angenäm stunds tidsfördriv och kommer utan tvekan passa vuxen såväl som barn. Dess fina lilla berättelse, och fantasifulla användning av ”dammsugning” gör det till en skön stund av plattformare. För sitt pris på cirka 250 kronor är detta ett ”bra köp” i min bok i alla fall.

Läs hela recensionen

The Gunk Trailers

The Gunk Skärmbilder