The Medium

Bloober Team

2021-01-28PC (Microsoft Windows), PlayStation 5, Xbox Series X|S

Äventyr

Het
7.3
Baserat på 7 svenska recensioner

The Medium Recensioner

Spel Hubben
mr x
8.5 / 10

The Medium följer Marianne, en kvinna med förmågan att resa till och interagera med anderiket.

Läs hela recensionen
PSbloggen
fredrik johansson
8 / 10

Den polska studion Bloober Team har gjort sig ett namn inom moderna skräckspel med titlar som Layers of Fear, Observer (7/10) och Blair Witch Project. The Medium är deras största och mest tekniskt …

Läs hela recensionen
Gamereactor
jonas mäki
8 / 10

Skräckmästarna Bloober Team är tillbaka med ett nytt försök att skrämma slag på oss. Vi har recenserat det lika unika som välskrivna The Medium...

Läs hela recensionen
Player 1
david nylander
7 / 10

Återigen dyker de upp. Jumpscares, alltså. Varför faller spelutvecklare alltid tillbaka på detta? Det är så billigt. Klart som f*n att jag hoppar till om det helt från ingenstans kommer ett argt, skrikande ansikte flygande mot mig. Det betyder inte att det är bra skräck. Det är oväntat och irriterande, inte läskigt!

Läs hela recensionen
FZ
joakim bennet
3 / 5

Klassiskt äventyrsspelande i skruvad, obehaglig förpackning.

Läs hela recensionen
Spelkväll
3 / 5

The Medium är en flört med äldre skräckspel samtidigt som det blandar in fräscha element som känns moderna. Om du är ett fan av bra berättelser och intressanta pussel så kan jag varmt rekommendera The Medium.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

The Medium är förvisso stämningsfullt ibland och den Zdzisław Beksiński-inspirerande andevärlden är verkligen läcker. Tyvärr fördärvar spelets gimmick med delad skärm spel upplevelsen både för mig och mitt stackars grafikkort. En historia som aspirerar till att beröra, men som tyvärr inte riktigt biter sig fast. Även om man inte behöver undvika spelet, är det ändå så mycket förlorad potential att det är svårt att rekommendera någon att spela det.

Läs hela recensionen

The Medium Trailers

The Medium Skärmbilder