The Outer Worlds

Obsidian Entertainment, Private Division

2019-10-25PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series X|S

SkjutspelRollspelÄventyr

Het
7.4
Baserat på 7 svenska recensioner

The Outer Worlds Recensioner

GameElite
roger nilsson
9 / 10

Obsidian Entertainment har en diger lista med rollspel i sitt CV och med The Outer Worlds har de slagit ihop det bästa med det bästa och skapat en riktig pärla. Jag har varit på äventyr i rymden och vilken resa det har varit.

Läs hela recensionen
Gamereactor
8 / 10

Adam tar sig an Halcyon-systemets alla galenskaper i Obsidians senaste rollspel...

Läs hela recensionen
PlayZine
mikael
4 / 5

Obsidian Entertainment är tillbaka med det nya västerländska rollspelet The Outer Worlds och undertecknad har tagit reda på om de utnyttjat sina resurser väl. Obsidian Entertainment har skapat spel…

Läs hela recensionen
Spel Hubben
7.5 / 10

På kanten av solsystemet går en gammal forskare genom korridorerna på ett övergivet kolonifartyg. Han pausar framför en kryostas-kontrollpanel och av alla tusentals forskare och ingenjörer som han kunde ha töat ut, av någon anledning väljer han mig: en inspektor som heter Erik med ett roligt ansikte.

Läs hela recensionen
FZ
jonny myrén
3 / 5

Obsidians sci-fi-rollspel når inte Obsidian-höjder.

Läs hela recensionen
Player 1
niklas alicki
6 / 10

Det finns en musikfestival som arrangeras i olika städer varje år som heter “Vi som älskar 90-talet”. I somras spelade bland annat Aqua, Da Buzz, Vengaboys, Antiloop och andra storheter från den hatälskade musikperioden som kallas “eurodisco”. Det är som lönnsirap på amerikanska pannkakor, om pannkakorna är alla människor med dålig musiksmak födda tidigt 80-tal.

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

The Outer Worlds steg in på scenen och gav en totalt solid spelstund rakt igenom. Dötid känns avskrapat, och kvar är ett spel där spelmekanik, karaktärsutveckling och hjärta finns kvar. The Outer Worlds är självklart...

Läs hela recensionen

The Outer Worlds Trailers

The Outer Worlds Skärmbilder