The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Private Division, Obsidian Entertainment

2020-09-09PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series X|S

SkjutspelRollspel

Ljummen
6.5
Baserat på 3 svenska recensioner

The Outer Worlds: Peril on Gorgon Recensioner

Varvat
daniel rydelius
7 / 10

Peril on Gorgon utökar Obsidians kritikerrosade rollspel med ett mörkt noir-äventyr. Det har en rik berättelse med suveränt världsbygge, men förvänta dig inte något nytt i mekaniken.

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
6 / 10

”Jag har spelat spel exakt som det här så många gånger innan, och det är inte alls dåligt. Men det är inte heller jättebra. Det är exakt det man förväntar sig att det ska vara – varken mer eller mindre.” Så lyder en del av konklusionen i vår recension av The Outer Worlds. Nu spelade jag visserligen Obsidians senaste sci-fi-rollspel aningen mer entusiastiskt än vad vår recensent gjorde, men ovanstående är likväl en slutsats jag är redo att skriva under på. Nu när det har blivit dags att återvända till Halcyon-kolonin är frågan om The Outer Worlds vågat kliva utanför den välbekanta boxen?

Läs hela recensionen
Nördliv
fredrik olsson

The Outer Worlds: Peril on Gorgon visar att Obsidian är riktigt bra dialogsnickrare, men att priset dessvärre blir ett hinder. Med det sagt, har du pengar på fickan och är sugen på mer av det goda! Ja, då kan det vara värt att kika på – men annars är det nog bättre att vänta in ett bättre pris på expansionspasset.

Läs hela recensionen

The Outer Worlds: Peril on Gorgon Trailers

The Outer Worlds: Peril on Gorgon Skärmbilder