The Sojourn

Shifting Tides, Iceberg Interactive

2019-09-20PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One

PusselÄventyrIndie

Ljummen
6.5
Baserat på 3 svenska recensioner

The Sojourn Recensioner

Player 1
dante enocson
5 / 10

Dansande ljus gäckar mig och bygger upp världen framför mina ögon.Tegelstenarna faller snabbt på plats. Marken rullas ut under mina fötter för varje steg och som en nyfödd bländas jag av ljusen. Tillsynes utan kropp, utan röst, utan namn. Jag börjar min färd vid barnets födsel, framför mig står föräldrar som håller sin bäbis, förstenade, eviga. Som den nyfödda jag är tar jag trevande steg och möter de första av många pussel som måste lösas innan jag kan fortsätta till nästa rum. En historia börjar avslöja sig; ett barn, förblindade föräldrar, giriga ögon från gömda figurer i mörka hörn. Är jag ett minne, eller lever jag om någon annans liv?

Läs hela recensionen
Nördliv
peter tjernström

Med en otrolig grafisk stil, fridsam miljö och lagom utmanande pussel anser jag att The Sojourn är ett bra pusselspel för många nyare spelare i genren. De pussel spelet erbjuder är inte otroligt utmanande, men med dess otroligt fina miljöer och intressanta mekaniker kommer många fastna för detta bara de ger spelet en chans.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jesper pettersson
8 / 10

Jag har alltid varit svag för pusselspel, allrahelst om de kommer paketerade med en bra berättelse. The Sojourn är ett spel i förstaperson med fysiska gåtor baserade på ljus och mörker. I sina bäst…

Läs hela recensionen

The Sojourn Trailers

The Sojourn Skärmbilder