Tinykin

Splashteam, tinyBuild

2022-08-30PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S

PlattformPusselRollspelÄventyrIndieArkad

Het
8
Baserat på 3 svenska recensioner

Tinykin Recensioner

Gamereactor
joakim sjögren
8 / 10

Pikmin 4 ska förhoppningsvis släppas nästa år, men fram tills dess håller utvecklaren Splashteam fanan uppe för familjevänlig slavhantering. Vi har testat nya Tinykin.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

Tinykin är charmigt och ställer in siktet på att vara underhållande. Vilket man också lyckas med, utseendet är gulligt och ljudbilden väcker precis samma känsla. Kontrollerna är lättmanövrerade och humorn är rolig. Jag skulle önska att man hade haft riktiga ord i röstskådespelet, istället för nonsensord, men det är ett litet problem. Jag tror gamers av olika åldrar kommer få ut underhållning och rekommenderar således ett inköp.

Läs hela recensionen
Player 1
alexander cederholm

I jakten på människans ursprung har utomjordingen Milodane teleporterat sig till vad han tror är vår kära jord och lyckats bli strandsatt där. Och för en varelse av Milodanes storlek så visar det sig att ett hus lika gärna kunde varit en hel planet. Tinykin utspelar sig nämligen i en stor villa där varje rum är en värld och ett trappsteg lika gärna kunde varit en klippavsats. I denna boning lever det dessutom insekter av alla dess slag. Det är ohygieniskt utav bara tusan men huset är deras kungarike och här börjar Milodane sin jakt på skeppsdelarna som slutligen ska färdigställa farkosten som kan ta honom hem.

Läs hela recensionen

Tinykin Trailers

Tinykin Skärmbilder