Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Activision, Vicarious Visions

2020-09-04PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S

SimulationSport

Het
7.4
Baserat på 8 svenska recensioner

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Recensioner

Spelkväll
4.5 / 5

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 är en fröjd att spela på next gen-konsolerna. Oavsett vilken plattform du väljer att spela på så kommer du få en underbar spelupplevelse.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jonny lindmark
9 / 10

Ett av de sista fenomen som 90-talets spelindustri klämde ur sig var Tony Hawk’s Pro Skater.  Det var startskottet för en spelserie som inte bara sålde kopiösa mängder exemplar, fick människor att …

Läs hela recensionen
Player 1
dante enocson
8 / 10

Hmm. Kan bli bra det här, men jag ska gå in så tomt jag kan, inte för höga förväntningar, du vet hur du blir Dante… du vet hur du blir…. Nu trycker jag på start.

Läs hela recensionen
FZ
mike stranéus
4 / 5

En smärtsam face plant eller en perfekt kickflip?

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
4 / 10

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 är äntligen här och kom som en överraskning i år, detta är ett bra spel men inget spel som jag tror många kommer minnas eller som tyvärr kommer att vara kvar särskilt länge, intresset för skateboarding har svalnat rejält senaste åren.

Läs hela recensionen
Nördliv
niclas emanuelsson

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 återskapade för den här generationens konsoler. Skapa din karaktär och börja skejta till stämningshöjande musik. Klara utmaningar för att ta dig vidare till nästa nivå.

Läs hela recensionen
Gamereactor
petter hegevall
7 / 10

Ett 21 år gammalt skateboard-spel (+ uppföljare) som blev en älskad kulturikon - är nu tillbaka. Hegevall har snörat på sig DC-skorna...

Läs hela recensionen
Hype
gunner
7 / 10

Tony Hawk kom lite från ingenstans för gamers. Alla har ju inte koll på skateboard-legender eller sett Polisskolan 4. Hawk-spelen blev snabbt populära och det kom fler och fler. De blev bättre och bättre, men nådde någonstans sin topp och det blev mest mer av samma. Innan det var det miljoner sålda spel och många är vi som träffat Hawk på E3 eller sett honom i någon av Activisions skateuppvisningar.

Läs hela recensionen

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Trailers

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Skärmbilder