Twelve Minutes

Annapurna Interactive, Luis Antonio

2021-08-19PC (Microsoft Windows), Android, iOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Peka och klickaPusselÄventyrIndie

Het
7.9
Baserat på 6 svenska recensioner

Twelve Minutes Recensioner

Spel Hubben
amelia
9.5 / 10

En man kommer hem till sin lilla lägenhet, hälsar sin fru och de två pratar kärleksfullt. Men inom de närmaste fem minuterna kommer en polis att bryta in, knyta dem båda, anklaga kvinnan för att ha mördat sin far och slutligen strypa mannen medvetslös. Vid denna tidpunkt återställs tiden och maken ryckes mystiskt tillbaka till det ögonblick som han kom till lägenheten. Han har Twelve Minutes på sig att räkna ut vad hans fru har gjort och varför. Och han kommer att leva samma Twelve Minutes om och om igen tills det är löst.

Läs hela recensionen
Gamereactor
9 / 10

Adam har dött gång på gång i thrillern Twelve Minutes, men har älskat varje stund. Här är vår recension av årets kanske hetaste indietitel...

Läs hela recensionen
Spelkväll
3.5 / 5

Tilltalande i sin enkelhet, men med vissa brister.

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
3 / 5

Klassiskt pekande och klickande i en udda loop som desperat vill vara mer än det är.

Läs hela recensionen
Player 1
alexander cederholm

Jag tycker om både tidsloopar och s.k. enclosed spaces-genren inom film. Spel har länge visat att de kan använda tidsloopar effektivt och genom att placera dig i centrum och i kontroll ger denna cirkulära gameplay dig en känsla av inverkan och upptäckt som är svår att efterlikna i film.

Läs hela recensionen
Nördliv
mattias malm

Twelve Minutes bjuder på ett mysterium som följer med i spelarens huvud även när spelet är avstängt. Lysande skådespel och välgjort kroppsspråk på de lika välskrivna karaktärerna gör det här till en upplevelse jag inte kommer vilja släppa taget om i första taget. Det är utan tvekan en rekommendation och nu får ni ursäkta, men jag måste starta upp spelet igen.

Läs hela recensionen

Twelve Minutes Trailers

Twelve Minutes Skärmbilder