Warcraft III: Reforged

Blizzard Entertainment

2020-01-28PC (Microsoft Windows), Mac

Realtidsstrategi

Ljummen
5.7
Baserat på 4 svenska recensioner

Warcraft III: Reforged Recensioner

Nördliv
joel svahn

En fars utan dess like med ett faktiskt bra spel som kommit i kläm. Ingen ny UI, inga snygga mellansekvenser och "nya" modeller. Ta inte i det med tång.

Läs hela recensionen
Player 1
dante enocson
7 / 10

Blizzards långtgående flaggskepp i Warcraft-serien fick sin start 1994 med Warcraft: Orcs and Humans. Snabbt året efter kom uppföljaren Tides of Darkness. Sen dröjde det till 2002 innan Warcraft 3: Reign of Chaos träffade marknaden som en käftsmäll från klar himmel (ja, det förtjänar två metaforer i en). Även om du inte har spelat Warcraft 3 har du sannerligen haft många timmar med någon av genrerna som spelet uppfann eller åtminstone populariserade. Tower Defence, Dota, League of Legends och säkert tusen andra hyllningar och kloner. WC3 kanske inte gjorde det först, men de gjorde det nog banne mig bäst. Realtidsstrategi och basbyggande, hjältar med rollspelselement, en handling av så episka proportioner att det numera finns sju (!) World of Warcraft expansioner.

Läs hela recensionen
Gamereactor
6 / 10

Kim Orremark lämnar oss på Gamereactor idag och avslutar sin resa här med recensionen av sitt gamla favoritspel...

Läs hela recensionen
Spel Hubben
4 / 10

Striden om Azeroth är ett långt, komplext krig med många olika försök att invadera planeten och göra den till en bastion för någon eller annan ond makt. Warcraft III hittar planeten som håller på att bli belägen av armén av Burning Legion, samtidigt som dom hanterar den odöda Scourge. Människor, orcher, odöda, alver, troll och Tauren kommer alla att involveras i ett uppmaning till krig.

Läs hela recensionen

Warcraft III: Reforged Trailers

Warcraft III: Reforged Skärmbilder