Watch Dogs: Legion

Ubisoft Toronto

2020-10-29PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

SkjutspelÄventyr

Het
7
Baserat på 9 svenska recensioner

Watch Dogs: Legion Recensioner

PSbloggen
jonny lindmark
9 / 10

Det är mycket på gång i den verkliga världen nu för tiden, något som det går att se spår av i det semi-futuristiska äventyret Watch Dogs: Legion. I delar av världen har legosoldater och säkerhetsst…

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
8 / 10

Ultra-snygg action i realistiskt renderat London.

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
7 / 10

För ett tag sedan fick jag höra att ett Ubisoft-spel inte tillhör en specifik spelserie förrän en bra bit in i utvecklingsfasen. Ett nytt projekt kan alltså helt och hållet baseras på en häftig idé eller någon banbrytande teknologi och först mycket senare får det titeln The Division, Far Cry eller kanske Assassin’s Creed. Nu är jag rätt säker på att detta är en sanning med modifikation och att så inte är fallet för alla släpp från den franska speljätten. Med tanke på spelets stora säljpunkt är att alla kan vara en spelbar karaktär hade jag dock inte blivit särskilt förvånad om det var ungefär såhär det gick till när Watch Dogs: Legion såg världens ljus.

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
7 / 10

Watch Dogs: Legion är helt klart ett bättre spel än föregångaren, mycket nöje, mycket humor och variationen av spelandet är verkligen enorm, alla kan ha sina unik upplevelse som är värt att ge en chans varesig man spelat serien tidigare eller inte.

Läs hela recensionen
Gamereactor
7 / 10

Min arma hjärna har försökt ställa om till vänstertrafik i en totalitär framtidsversion av London som är övervakat till den milda grad att du inte ens kan klia dig i skrevet utan att regeringen har ett ord att säga om saken...

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
3 / 5

I Watch Dogs: Legion spelar hela London huvudrollen. Tyvärr med identitetskris.

Läs hela recensionen
Varvat
nakadai sundström
Nördliv
jesper gustavsson

Watch Dogs: Legion är ett spel där du kan spela lite som du vill. Vill du spela som en gammal tant och spränga bilar kan du det och om du vill spela som en läkare och åka runt i ambulans kan du det med, tack vare det unika rekryteringssystemet i detta nya spel. Dock kan vissa rekryteringsuppdrag ibland kännas monotona, vilket hindrade mig från att göra mer av dem. Spelet har en historia som tacklar många intressanta och relevanta ämnen och spelmekaniken känns välintegrerad, ett bra köp helt enkelt!

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf
3 / 5

"Watch Dogs: Legion" är på många sätt ännu ett Ubisoft-spel i en öppen värld, med allt vad det innebär. Dock en häftig skildring av ett dystopiskt London.

Läs hela recensionen

Watch Dogs: Legion Trailers

Watch Dogs: Legion Skärmbilder