World War Z

Saber Interactive, Paramount Pictures, Focus Entertainment

2019-04-16PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Skjutspel

Het
7
Baserat på 5 svenska recensioner

World War Z Recensioner

FZ
johan olander
4 / 5

Världen är i krig mot de odöda. Inte en plats är orörd och vårt sista hopp sätts till en orakad spelskribent från (typ) småland. Om World War Z hade varit på riktigt hade vi varit dödsdömda.

Läs hela recensionen
Gamereactor
petter hegevall
7 / 10

Hegevall har satt mjölktänderna i Sabers mustiga zombiefest och är betydligt mer impad än vad han var av Starbreeze Walking Dead-fiasko...

Läs hela recensionen
Hype
gunner
7 / 10

Jag har bara sett de första tio minuterna på filmen då jag slocknade i de nedfällbara biostolarna som fanns på lyxbiografen i en förort till San Diego i USA. Har tänkt att jag skulle se hela filmen någon gång, men det har aldrig blivit av – sedan 2013.

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
6 / 10

Kriget mot zombiearmén verkar aldrig ta slut. Det spelar ingen roll om det sker på en tropisk ö, i en sönderfallen storstad eller trånga korridorer. Det finns alltid fler infekterade monster att slakta och nya sätt att göra det på. Ofta uppmanas du ta hjälp av en kompis eller två, för medan datorn blir allt smartare kommer den inte vara till mycket hjälp när de vandöda invaderar. World War Z är ännu en titel i den kategorin och medan äventyret inte gör många insatser för att föra genren framåt är det likväl ett underhållande tillägg för den inbitne.

Läs hela recensionen
Nördliv
lovisa fischerström

Ett snyggt, snabbt och roligt spel, men som nog mer hamnar i facket “en runda då och då” än något som kommer hålla i längden. Ska du ta dig an de här horderna av zombies så rekommenderar jag att du först ser till att sätta ihop ditt allra bästa apokalypsteam och sedan är det bara att börja slakta.

Läs hela recensionen

World War Z Trailers

World War Z Skärmbilder