Yoku's Island Express

Villa Gorilla, Team17

2018-05-29PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

PlattformPusselPinballÄventyrIndieArkad

Glödhet
8.5
Baserat på 6 svenska recensioner

Yoku's Island Express Recensioner

GameElite
linda ernofsson
9 / 10

Är det inte lite bökigt att som en liten skalbagge rulla runt på en stor kula? Jo, men det är nödvändigt om man hamnar på ett flipperbord.

Läs hela recensionen
PSbloggen
martin svennberg
9 / 10

Under flipperspelens storhetstid på 80- och 90-talen, introducerades ytterligare spelmekaniker för att underhålla oss ungdomar som gärna tillbringade håltimmarna i spelhallen. Kanske var det för at…

Läs hela recensionen
Hype
ikto
8.5 / 10

Yoku’s Island Express koncept får en att haja till: Ett plattformsäventyrsspel och flipperspel i ett? Är det ens möjligt att göra och – ännu viktigare – göra bra? Svaret på det är ett rungande ja.

Läs hela recensionen
Gamereactor
8 / 10

Vi har flipperbollat oss igenom Villa Gorillas charmigt lekfulla sommaräventyr...

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
8 / 10

I mitt bitvis överfyllda huvud har jag en samling spelgenrer som jag tror skulle kunna leda till något önskvärt och intressant. Jag kan dock inte påstå att ett plattformsspel i metroidvania-andan som byter ut hopp-knappen mot diverse element från de klassiska flipperspelen fanns med på den listan. Det var dock innan jag fick en chans att lägga vantarna på svenska Villa Gorillas hybrid som de kallar för Yoku’s Island Express.

Läs hela recensionen
Nördliv
ependyma louise

Det här var verkligen en kul idé. Att ta sig fram med hjälp av flipprar känns annorlunda, men är något man snabbt vänjer sig vid. Vissa hektiska moment kräver att man håller tungan rätt i mun. Utforskandet av den stora ön innebär möten med många charmiga karaktärer. Miljöerna är varierade och att kunna upptäcka nya med hjälp av olika förmågor är alltid lika trevligt. Med stämningsfull musik och vacker grafik känns allting väldigt mysigt. En flipp!

Läs hela recensionen

Yoku's Island Express Trailers

Yoku's Island Express Skärmbilder