Cris Tales

SYCK, Dreams Uncorporated, Modus Games

2021-07-19PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

RollspelÄventyrIndie

Het
7
Baserat på 2 svenska recensioner

Cris Tales Recensioner

Player 1
andreas lennartsson
7 / 10

Vid det här laget börjar jag förstå hur rollspel i japansk stil fungerar. För det mesta stoltserar de med överdrivet gulliga karaktärer, en storslagen och konstig handling, turordningsbaserade strider och en spelvärld som målas upp i dåtid, nutid och framtid parallellt. Okej, det där sista kanske inte är riktigt lika vanligt. Det colombianska JRPG-äventyret Cris Tales är ett ganska ordinärt spel med en extraordinär krydda. Frågan är bara om den här kryddan är tillräckligt spännande och smakrik för att den här spelrätten ska förvandlas till något utöver det vanliga.

Läs hela recensionen
Nördliv
jesper gustavsson

Cris Tales är ett turordningsbaserat rollspel som tar mycket inspiration från den gamla skolans JRPG, både på gott och ont. Berättelsen är enkel och lätt att följa med välskrivna karaktärer och sidouppdrag som påverkar huvudberättelsen, något som inte är så vanligt i genren. Cris Tales har även en snygg grafisk stil som verkligen är unik. Trots alla dessa positiva aspekter når det inte riktigt fram till en utmärkelse eftersom spelmekaniken börjar bli lite repetitiv efter ett tag och det känns som att utvecklarna drar ut på speltiden onödigt länge. Jag rekommenderar dock att du provar spelet om du sitter på Xbox Game Pass.

Läs hela recensionen

Cris Tales Trailers

Cris Tales Skärmbilder