Ghost of Tsushima

Sucker Punch Productions, Sony Interactive Entertainment

2020-07-17PlayStation 4

Hack and slash/Beat 'em upÄventyr

Glödhet
8.4
Baserat på 10 svenska recensioner

Ghost of Tsushima Recensioner

Teknikhype
ivan spoljaric
9.8 / 10

Ghost of Tsushima får alla som alltid drömt om att få vara en samuraj att faktiskt bli det på riktigt. Stor öppen värld med flera intressanta äventyr där balansen är lika viktig som spännande.

Läs hela recensionen
Spel Hubben
mr x
9.5 / 10

Det har gått sex år sedan Sucker Punchs senaste utflykt, och de har återvänt med det som nästan säkert är deras mest ambitiösa projekt hittills.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jesper pettersson
9 / 10

Det som brukar kallas den åttonde konsolgenerationen går mot sitt slut och Ghost of Tsushima har av många beskrivits som generationens svansång och sannolikt ett av de sista PlayStation 4-exklusiva…

Läs hela recensionen
Senses
christian magdu
9 / 10

Sucker Punch Productions ger oss, efter sex års uppehåll, sitt bästa spel någonsin i form av ett samuraj-äventyr i en öppen värld. Och det blir ytterligare en vacker svanesång för Playstation 4s fantastiska karriär.

Läs hela recensionen
Player 1
andreas lennartsson
8 / 10

När jag var tonåring komponerade jag regelbundet egna blandskivor med låtar som skulle representera min dåvarande musiksmak. Jag var till exempel ett stort fan av det brittiska hårdrocksbandet Iron Maiden och var noga med att alltid inkludera mina personliga favoritstycken från rockgubbarna. Jag hade också blivit kär i punkiga Sum 41 som även de hade en återkommande plats i låtlistan. Sen fanns det låtar som jag gillade men som jag hellre lyssnade på i andra tappningar, som exempelvis Metallicas cover på Whiskey in the Jar eller Nightwish-versionen av Over the Hills and Far Away.

Läs hela recensionen
Varvat
robert zackrisson
7 / 10

Playstation 4 sjunger på sista versen. Inför det stundande generationsskiftet passar spelbolagen på att pressa ut det sista av konsolen innan avskedet är ett faktum. Sucker Punch gör ett redigt försök med storsatsningen Ghost of Tsushima. Gör dig redo att hoppa upp i sadeln och svinga ditt katana-svärd för kun… klan och fosterland!

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

Ghost of Tsushima är ett open world, pluppar på kartan spel i feodal Japan. Spelet ger oss en bländande visuell stil som är extremt vackert att kolla på och ger oss timvis med uppdrag, där vi försöker rädda vår hem ö. Spelet checkar av massa boxar på bra saker och väldigt få på den dåliga listan, storyn är bra gjord och karaktärerna vi stöter på kan man relatera till och kontrollen är helgjuten. Så jag kan utan problem säga att Ghost of Tsushima verkligen är ett spel av toppklass!

Läs hela recensionen
FZ
fredrik eriksson
4 / 5

En samurajdröm, ett vindspel och en Assassin's Creed-fantasi i feodala Japan.

Läs hela recensionen
Gamereactor
7 / 10

Wigert har tryckt en fräsig rishatt över hjässan och lirat skiten ur den efterlängtade grafikbomben Ghost of Tsushima...

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf

Sucker Punch Productions leverar ett av de bästa samurajspelen någonsin, dock inte utan skavanker.

Läs hela recensionen

Ghost of Tsushima Trailers

Ghost of Tsushima Skärmbilder