Hitman 3

IO Interactive

2021-01-20PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

SkjutspelTaktiskÄventyr

Het
8
Baserat på 9 svenska recensioner

Hitman 3 Recensioner

PSbloggen
johan lindros
10 / 10

Sedan danska IO Interactive gjorde sin omstart av Hitman-serien 2016 har de lyckats blåsa nytt liv i det klassiska konceptet. Efter Hitman Absolution var det tydligt att det gamla receptet var i be…

Läs hela recensionen
FZ
jonny myrén
4 / 5

Agent 47 återvänder för att avsluta World of Assassination-trilogin.

Läs hela recensionen
Spel Hubben
mr x
8 / 10

IO Interactives (IOI) legendariska Hitman-serie är tillbaka för en sista anfall av absurt mord, förberedd för de blanka standarderna för nästa generation av videospel pixel-pushing.

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf
4 / 5

Blockbuster-doftande actionsekvenser, spännande mordgåtor och extravaganta kupper är bara en del vad lönnmardarsimulatorn "Hitman 3" levererar.

Läs hela recensionen
Gamereactor
patrik severin
8 / 10

Hitman är tillbaka för en avslutande dödsdans som ska knyta ihop den nya trilogin och vi har satt betyg på den tredje delen...

Läs hela recensionen
Spelkväll
3.5 / 5

Hitman 3 erbjuder en myriad av tillvägagångssätt men det är uppenbart att konceptet och genomförandet kommer behöva uppdateras till nästa upplaga i serien.

Läs hela recensionen
Player 1
david nylander
7 / 10

Jag blir alltmer påmind om hur selektiv spelsmak jag har. Väldigt många av de storspel jag har recenserat för den här sajten har varit sådana spel och serier som jag knappt har tittat åt tidigare. Kingdom Hearts, Yakuza och Days Gone är bara några titlar som jag förmodligen hade låtit bero om det inte vore för mina recensionsuppdrag. Det är något av ett vågspel att ge sig på sådana titlar. Ibland har jag blivit fullkomligt bränd och avskräckt, och ibland har de träffat mitt i prick. Av det jag sett och hört av Hitman-serien genom åren hade jag inga större förhoppningar på denna tredje del i seriens nylansering. Jag menar, en vithyad, personlighetsbefriad mördarmaskin av manligt kön. Ring i innovationsklockorna, för här snackar vi banbrytande! Men jag är inte den som viker mig för en utmaning, så jag tar på mig lönnmördarkostymen och sätter mig för att för första gången möta en ny spelserie i och med Hitman 3.

Läs hela recensionen
Nördliv
joel svahn

Det ultimata Hitman-spelet erbjuder en rik värld fylld med bra historier och kreativa mord. Om du gillade de tidigare spelen i serien är detta ett klart köp. Men, har du en ostabil uppkoppling får du tyvärr spela något annat.

Läs hela recensionen
Loading
niklas karlsson

Jag föll inte för Agent 47 förrän 2016. Så kanske det är för många. Efter att jag spenderat otaliga timmar i första delen, och några färre i den andra - är finalen av nytändningen från danska Io Interactive äntligen här och smäller av årets första stora släpp. Kulmen av en värld av lönnmord.

Läs hela recensionen

Hitman 3 Trailers

Hitman 3 Skärmbilder