OMNO

StudioInkyfox, Future Friends Games, Jonas Manke

2021-07-28PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

PlattformPusselÄventyrIndie

Het
7
Baserat på 4 svenska recensioner

OMNO Recensioner

PSbloggen
martin svennberg
8 / 10

Jag kommer aldrig att glömma de fantastiska upplevelser som jag har haft med spel som använder musik, tystnad och miljöer för att berätta en historia. De spel som inte förlitar sig på dialog för at…

Läs hela recensionen
Player 1
melody crichlow
7 / 10

En tyst protagonist och en resa som vi som spelare inte vet mycket om. Det är ett ramverk som många indiespel idag tycks följa. Allra mest kommer kanske Journey i tankarna när denna beskrivning hörs, men idag är det Omno som är på tapeten och jag står faktiskt helt mållös inför detta harmoniska och chilla äventyr.

Läs hela recensionen
Nördliv
gabriella ragnarsson

Ett rogivande, lättspelat spel i vilket du söker vägen till en ny och bättre värld. Du möter spännande varelser och tar dig an lagom svåra utmaningar i vackra miljöer. Upptäck i ditt eget tempo. Du kan upptäcka lite då och då eller spela genom det i en sittning på ett par timmar. Det är helt upp till dig.

Läs hela recensionen
Gamereactor
johan mackegård hansson
6 / 10

Den atmosfäriska guldgruvan från den debuterande enmansutvecklaren Jonas Manke har anlänt efter många år av grundligt polerande. Mackegård har sett ljuset och är redo att sätta betyg.

Läs hela recensionen

OMNO Trailers

OMNO Skärmbilder