Pokémon Legends: Arceus

Nintendo, Game Freak, The Pokémon Company

2022-01-28Nintendo Switch

RollspelTurordningsbaserad strategiÄventyr

Het
7.1
Baserat på 7 svenska recensioner

Pokémon Legends: Arceus Recensioner

Spel Hubben
amelia
9.5 / 10

Pokémon Legends: Arceus är ett riktigt, riktigt snyggt spel.

Läs hela recensionen
Varvat
daniel onemark
8 / 10

Pokémon Legends: Arceus tar som så många andra spel efter Zelda: Breath of the Wild och försöker samtidigt med ett omdanat system för fajt och fångst skaka om rejält i den klassiska formeln. Resultatet är blandat, men får ändå kallas för en rejäl framgång.

Läs hela recensionen
Gamereactor
jakob hansen
7 / 10

Pokémon-serien bjuder på ännu en spännande resa, men denna gång är bara det viktigaste som finns med i din resväska...

Läs hela recensionen
FZ
johan lorentzon
3 / 5

Ett trevande försök till en bättre värld.

Läs hela recensionen
Aftonbladet
leo pettersson
3 / 5

Att fånga Pokémon ska vara precis så här fritt, lekfullt och nördigt.

Läs hela recensionen
Loading
martin norén

För oss som växte upp under sent 1990- och tidigt 2000-tal fanns det med säkerhet en sak gemensamt. Varje lördagsmorgon ringde klockan extra tidigt, trots att det var helg och alltså chans till en lång och skön sovmorgon. I stället för något sjusovande slängdes Turtles-täcket snabbt av och benen rörde sig per automatik mot den fyrkantiga bjässe till TV som prydde vardagsrummet. Med näsan tryckt mot rutan och fjärrkontrollen i högsta hugg zappades kanal fyra in och likt en överentusiastisk barnkör på skolavslutning sjöng alla landets fem- till tioåringar med i den nu ikoniska introlåten ”Måste fånga fler”. Pokémon Legends: Arceus är en dröm som går i uppfyllelse för alla de som växte upp med TV-serien och filmerna på 90-talet. För de som i årtionden fantiserat om att helt fritt kunna resa runt i Pokémons fantastiska värld och utforska hur det skulle vara att leva tillsammans med dessa fascinerande varelser bjuds här på ett storslaget äventyr som trots en del felsteg ändå kommer med ett par nya innovationer.

Läs hela recensionen
MovieZine
anders eklöf
3 / 5

Den senaste delen i den populära "Pokémon"-serien vänder upp och ner på konceptet, vilket skapar en både bättre och sämre spelupplevelse än tidigare.

Läs hela recensionen

Pokémon Legends: Arceus Trailers

Pokémon Legends: Arceus Skärmbilder