Sword Art Online: Alicization Lycoris

Aquria, Bandai Namco Entertainment

2020-07-09PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

RollspelÄventyr

Ljummen
5.3
Baserat på 5 svenska recensioner

Sword Art Online: Alicization Lycoris Recensioner

GameElite
steve gilman
7 / 10

Venture into The Underworld

Läs hela recensionen
Varvat
daniel rydelius
7 / 10

Alicization Lycoris är kanske det bästa spelet i serien med en stark berättelse, intrikat stridssystem och stor värld. Efter en dålig release följt av patcher och uppdateringar är nu det bästa tillfället att uppleva detta episka äventyr.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jesper pettersson
4 / 10

Sword Art Online: Alicization Lycoris är baserat på en förlaga som finns både som manga och anime. Jag har ingen koll på dessa, men tydligen ska Alicization-berättelsen starta på den tredje säsonge…

Läs hela recensionen
Player 1
josefin wennergren
3 / 10

Sword Art Online: Alicization Lycoris  ( i fortsättningen kallat SAO:AL) är ett mycket estetiskt tilltalande (om man gillar anime) spel, men det ser ut och fungerar ungefär såhär:

Läs hela recensionen
Nördliv
danny larsen

Sword Art Online: Alicization Lycoris är ett anime JRPG baserad på den populära serien. Spelet ser ut och låter som serien, men känslan i spelet är utdragna dialoger som bara maler på i oändlighet, samt laddningstider som V-Sync kan lösa?! Spelet känns extra utdraget med dialog och man får bara små smakbitar av det riktiga spelet som är gömt här i. För dig som älskar dialoger och Sword Art Online så kan det här vara något för dig, men för oss andra så rekommenderar jag er att kolla upp spelet genom gameplay där du får se spelet spelas och sen avgöra. För mig så var den här upplevelsen tyvärr bara en besvikelse.

Läs hela recensionen

Sword Art Online: Alicization Lycoris Trailers

Sword Art Online: Alicization Lycoris Skärmbilder