The Falconeer

Tomas Sala, Wired Productions

2020-11-10PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Google Stadia

SkjutspelRollspelSimulationÄventyrIndie

Ljummen
6.3
Baserat på 5 svenska recensioner

The Falconeer Recensioner

Spel Hubben
kenta
8 / 10

Helt otroligt att en person har gjort detta spelet och det märks! Det senaste tillskottet till den ensamma utvecklarklubben är en del av Xbox Series X|S-lanseringsuppsättningen och sätter synen högt i molnen.

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
7 / 10

The Falconeer är ett lite annorlunda flygspel med vackra vyer och spännande uppdrag.

Läs hela recensionen
Gamereactor
joakim sjögren
6 / 10

The Falconeer är utvecklat av endast en ynka person, men räcker det för att flyga hem med ett toppbetyg? Joakim har testat Xbox Series X-versionen, och är redo att lämna omdöme.

Läs hela recensionen
Player 1
alexander cederholm
4 / 10

I Water World-inspirerade Ursee rasar det politiska konflikter i Game of Thrones-klass och bataljer utkämpas på och ovanför det enorma världshavet. Själv axlar du rollen som kavallerisoldat som istället för häst rider på en enorm falk. The Falconeer är i sin grund ett flygactionspel från fågelrygg där den ensamma utvecklaren Tomas Sala har skapat en rik spelvärld konstruerad av nakna texturlösa polygoner men som samtidigt är fattig på innehåll och finess.

Läs hela recensionen
Nördliv
jesper gustavsson

The Falconeer är ett spel med unika vyer från en falkrygg. Du spelar som en falkryttare på ett öppet hav som kallas för det Ursee där det pågår en ständig kamp mellan olika fraktioner som du får veta mer om genom berättelsen. Tyvärr präglas spelet av monotona uppdrag och klumpiga kontroller. Därför har jag svårt att rekommendera det om du inte nöjer att flyga omkring och skjuta lite här och var.

Läs hela recensionen

The Falconeer Trailers

The Falconeer Skärmbilder