Atomic Heart

Mundfish, Focus Entertainment

2023-02-21PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

SkjutspelRollspelÄventyr

Het
7
Baserat på 8 svenska recensioner

Atomic Heart Recensioner

Gamereactor
joakim sjögren
8 / 10

Atomic Heart är snyggt och fullt av action, men under den polerade ytan väntar även finurliga pussel och givande rollspelselement. Jocke Sjögren har betygsatt Mundfishs debutspel...

Läs hela recensionen
PSbloggen
jonny lindmark
8 / 10

Året är 1955. I ett alternativt universum har Sovjetunionen tagit ett rejält kliv in i framtiden och deras tekniska utveckling går på högvarv. I spetsen för denna utveckling står den framstående fo…

Läs hela recensionen
Varvat
robert zackrisson
8 / 10

Atomic Heart är en actionpackad bergochdalbana av strider, design och premiss. En industriell domedag med maskiners revolt. Utsökt estetik och tung action bär dock med sig en tunn berättelse och tomma karaktärer.

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
6 / 10

Atomic Heart har långt innan release fått en hel del ögon på sig med sin ganska positiva syn på Sovjet. Usel timing eller medvetet? Spelet är snyggt men lånar hej vilt från andra spel vilket till slut stör helheten.

Läs hela recensionen
FZ
mikael berg
3 / 5

Ursnygg action som hade kunnat matcha Bioshock om inte buggarna ställt till det.

Läs hela recensionen
MovieZine
jonathan enochsson

Genom en blandning av skräck, action och välgjorda mini-spel lyckas ”Atomic Heart” skapa en unik och välgjord spelupplevelse.

Läs hela recensionen
Loading
jimmy seppälä

Många Bioshock-hungrande fans höjde säkerligen på ögonbrynen när Atomic Heart först visades upp för några år sedan. Spelet, som tydligt drar inspiration från Bioshock, fick svältfödda fans att höja hajpmätaren flera snäpp. Och ja, när man spelar Atomic Heart är det ingen tvekan att det är först och främst Bioshock-spelen som ligger till grund för både mekanik och ytlig tematik. Utvecklarna Mundfish har dock haft svårt att hålla i tyglarna och proppat in fler system än vad som faktiskt behövs, vilket gör att många känns underutvecklade. Och dessutom med en berättelse som är så lövtunn att det nästan är en skymf mot Bioshock att ens nämnas i samma andetag.

Läs hela recensionen
Spel Hubben
6 / 10

Atomic Heart presenterar en fantasifull utopisk värld där det finns vackra visioner av en alternativ tidslinje, otaliga skrämmande mekaniska kroppar och experimentella varelser, såväl som gravyrer och skrifter på det sovjetiska folkets ande och kulturella symboler.

Läs hela recensionen

Atomic Heart Trailers

Atomic Heart Skärmbilder