Back 4 Blood

Turtle Rock Studios, Warner Bros. Interactive Entertainment

2021-10-12PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Skjutspel

Het
7.4
Baserat på 10 svenska recensioner

Back 4 Blood Recensioner

PSbloggen
jonny lindmark
9 / 10

När populära spelserier helt plötsligt får ett slut uppstår det ofta ett tomrum. Inte bara hos de mängder av spelare som har spenderat hundratals eller kanske tusentals timmar i de fiktiva världar …

Läs hela recensionen
Spel Hubben
amelia
8.5 / 10

Detta är inte Left 4 Dead 3. Men det är Back 4 Blood. Fyra överlevande sprängde genom en samarbetskampanj som delades upp i olika handlingar, där säkerhetsrum fungerar som kontrollpunkter.

Läs hela recensionen
Hype
decoy
8 / 10

Back 4 Blood är utvecklat av samma studio som gjorde Left 4 Dead och det är något som har kommunicerats från dag ett. Med det i bagaget blir förväntningarna stora och lika många dörrar som den utsago har öppnat har den nog gjort att många har lite väl höga förväntningar på titeln.

Läs hela recensionen
Aftonbladet
leo pettersson
4 / 5

Efterlängtade ”Back 4 Blood” är en svårslagen spelupplevelse så länge man själv ger det rätt förutsättningar.

Läs hela recensionen
Gamereactor
jonas mäki
8 / 10

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?

Läs hela recensionen
Teknikhype
ivan spoljaric
7.3 / 10

Back 4 Blood är ett spel som många väntat på och med all rätt, grymt underhållande och perfekt co-op om man är fyra spelare. Tack vare crossplay så spelar det ingen roll vilken plattform man är på. Nu hoppas vi att Back 4 Blood uppdateras kontinuerligt med nytt material i form av DLC och större uppdateringar.

Läs hela recensionen
Varvat
robert zackrisson
7 / 10

Turtle Rock Studios är tillbaka med en spännande zombieshooter. Lever Back 4 Blood upp till förväntningarna som Left 4 Dead lämnade bakom sig?

Läs hela recensionen
Player 1
conny andersson
6 / 10

Som spelare är jag ofta av sådan typ som sitter ganska länge med ett spel när jag väl startar upp det. Mestadels kanske av den enkla anledningen att många av de spel jag faktiskt spelar har en ganska generös speltid. Sedan finns det spel som av olika anledningar fungerar bäst i mindre doser, där varje gång man återvänder till det är det för att kanske tillbringa någon enstaka timme, ni vet ” för att slå ihjäl lite tid.” Jag tänkte nog på förhand att Back 4 Blood och dess koncept skulle passa bäst för just detta men genast uppenbarar då sig ett av Back 4 Bloods större problem.

Läs hela recensionen
Senses
henric brandt
5 / 10

Grafiken och spelmekaniken i Back 4 Blood känns som om den har flera år på nacken, även fast spelet är helt nytt.

Läs hela recensionen
Nördliv
joel svahn

Ett riktigt bra co-op FPS spel med några rejält starka punkter, men några mindre svagheter. INTE ett spel för den ensamme spelaren, men om du letar nytt zombieslaktarspel till kompisgänget så är detta det du vill ha, om du har råd.

Läs hela recensionen

Back 4 Blood Trailers

Back 4 Blood Skärmbilder