Call of Duty: Black Ops 4

Treyarch, Activision

2018-10-12PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One

Skjutspel

Het
7.9
Baserat på 7 svenska recensioner

Call of Duty: Black Ops 4 Recensioner

Gamereactor
eirik hyldbakk furu
9 / 10

Treyarch tog det drastiska beslutet att slunga ut singleplayer i Call of Duty, och ersatte det med nya läget Blackout och ett utbyggt Zombies. Vi kollar in om detta räcker för att göra detta till en riktig höjdare...

Läs hela recensionen
FZ
erikcedervall
4 / 5

Skipppar singleplayer och kopierar PUBG – det bästa Call of Duty gjort på ett decennium.

Läs hela recensionen
GameElite
viktor larsson
8 / 10

I Black Ops 4 skippar Activision enspelarläget och koncentrerar sig på multiplayer. Battle Royale-läget Blackout är en nyhet.

Läs hela recensionen
Hype
ikto
Player 1
pauline engdahl
7 / 10

Jag tas flera år tillbaka, till senaste gången jag spelade ett spel i Call of Duty-serien. Sju år sedan var det Modern Warfare 3 släpptes och ett tag därefter fick jag spelet av min kusin, vilket ledde till att jag spenderade många timmar i soffan hemma hos mina föräldrar med en Xbox-kontroll i hand. Nu, flera år senare, känner jag av en nostalgi som jag aldrig insett att jag saknat i Call of Duty: Black Ops 4.

Läs hela recensionen
Nördliv
carl holmer

I slutändan så får Black Ops 4 en ljummen rekommendation från min sida. De är fortfarande samma gamla formula som vi sett alla dessa år, men Treyarch har skapat en iteration utan uppenbara tekniska fel eller skeva balansändringar. Spelet och också proppfullt av innehåll genom de tre olika spellägen och kommer kunna leverera många speltimmar.

Läs hela recensionen
PSbloggen
jerry olsson
8 / 10

Sedan spelseriens start har Call of Duty delat upp sig i flera olika grenar. Treyarch lanserade det första Black Ops redan 2010 och sedan dess har serien fått ett antal uppföljare, varav det senast…

Läs hela recensionen

Call of Duty: Black Ops 4 Trailers

Call of Duty: Black Ops 4 Skärmbilder